NOV
24

Bedankt voor uw stem! 3 zetels zijn behaald


3 zetels zijn binnen! Mooi om te gaan bouwen aan de nieuwe gemeente Voorne aan Zee met en voor de inwoners.

OKT
31

Verdozing op Voorne aan Zee

Grote loodsen voor distributiecentra, ook wel een distributiedoos genoemd, en datacenters kennen één van de meest ruimte verslindende functies die er bestaat, zonder dat het echt bijdraagt aan de werkgelegenheid in de omgeving.
OKT
14

Farm frites gaat productiecapaciteit verhogen met 40%

Farm frites heeft een aanvraag uitbreiding capaciteit ingediend om van 25 ton op te schalen naar een capaciteit van 35 ton gereed product per uur. Dat is een toename van 40%.
OKT
06

Brielle en Westvoorne maken zich zorgen over de begroting Hellevoetsluis

In de raadscommissies van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn deze week enkele besluiten voorgelegd door de colleges. Het gaat dan bijvoorbeeld om de voorzieningen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning, regelingen voor de minima en ondersteuning voor de jeugd.
NOV
01

Veiligheid en de BOA op Voorne aan Zee

Veiligheid en dienstbaarheid, de multi inzetbare BOA. Niet om boetes uit te schrijven, maar samen zorgen voor een veilige omgeving. De BOA doet zo véél meer dan dat we zien op straat. Dat gaan we anders doen!

NOV
08

Vuil spel voor groene energie in Tinte

De inwoner als de cash cow van de exploitant, om Voorne aan Zee vol te bouwen met windmolens en zonneweides. U bent de geld, windmolen en zonneweide verdubbelaar!
APR
16

Inloop voor de Oude Goote in Brielle

Wat een mooie gebiedsontwikkeling in Brielle! Tijdens de inloop waren veel mensen aanwezig, de interesse voor woningbouw is groot.

MEI
24

Zonnevelden rondom de kernen op Voorne

De stadsranden worden getransformeerd tot een "recreatief landschap", aldus het RES document.
MEI
24

Windmolens en zonnevelden rondom de glastuinbouw

Vanuit de RES is de ambitie en strategie om zeer stevig in te zetten op het benutten van waterbassins in de glastuinbouw voor zonnepanelen en aanvullende windmolens.
NOV
06

Kleine wijzigingen met enorme impact

De SGP in Hoekse Waard is scherp op plotselinge, niet aangekondigde en ergens in vele pagina's tekst weggemoffelde wijzigingen. 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.