Daan van Orselen
Menu
Post Image
Fontgrootte: +

Koninklijke onderscheiding voor voormalig raadslid Emma van Blom

Rockanje, 19 februari 2021Koninklijke onderscheiding voor voormalig raadslid Emma van Blom

Vrijdag 19 februari kreeg voormalig gemeenteraadslid Emma van Blom uit Tinte van burgemeester De Jong de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt. Zij kreeg deze onderscheiding vanwege haar lange staat van dienst als gemeenteraadslid in Westvoorne.

Emma van Blom was jarenlang een prominent raadslid in de gemeente Westvoorne. Na een aantal jaar voor de Partij van de Arbeid in de raad te hebben gezeten, richtte zij in 2009 de lokale partij Partij Westvoorne op, waarmee zij het politieke landschap in Westvoorne veranderde. Partij Westvoorne is sindsdien bij iedere gemeenteraadsverkiezing als grootste uit de bus gekomen. Emma van Blom was sinds de oprichting lijsttrekker en boegbeeld van de partij. Een van de belangrijkste onderwerpen van de partij was burgerparticipatie. Emma van Blom heeft dit onderwerp op de kaart gezet in Westvoorne en mede vorm en inhoud gegeven.

Na bijna 12 jaar heeft zij vorig jaar de Westvoornse politiek verlaten vanwege haar verhuizing. Door corona vond de uitreiking pas nu plaats. Deze Koninklijke onderscheiding is een terechte blijk van waardering 

Zoeken maar

Dossier Algemene Reserve

Dossier Badstrand Rockanje

Dossier Dorpsvisie

Dossier Energietransitie

Dossier Glasvezel

Dossier Herindeling Voorne

Dossier Overlast

Dossier Recreatie & Toerisme

Dossier Sport en Accommodaties

Dossier Verkeersveiligheid

Dossier WMO

Dossier Wonen

Verslag Raad & commissie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vanorselen.nl/