Daan van Orselen
Menu
Post Image
Fontgrootte: +

Gemeente subsidieert padelbanen Tennisvereniging Oostvoorne

 De gemeenteraad heeft op 22 januari ingestemd met het voorstel om een investeringssubsidie van € 50.000,- te verstrekken aan Tennisvereniging Oostvoorne voor de aanleg van twee padelbanen.

Rockanje, 23 januari 2020


Gemeente subsidieert padelbanen Tennisvereniging Oostvoorne

De gemeenteraad heeft op 22 januari ingestemd met het voorstel om een investeringssubsidie van € 50.000,- te verstrekken aan Tennisvereniging Oostvoorne voor de aanleg van twee padelbanen. De tennisvereniging draagt zelf ook een deel bij en er worden sponsorgelden aangewend om de twee padelbanen te financieren.

In het kader van werken aan een toekomstbestendige sportaccommodatie wil Tennisvereniging Oostvoorne twee padelbanen aanleggen op het complex. Padel is een sport in opkomst. Het is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld door vier personen tegelijkertijd. Een padelbaan is kleiner dan een tennisbaan en wordt omringd door een glazen wand, die tijdens het spel wordt gebruikt.

Op dit moment is Tennisvereniging Oostvoorne bezig met het uitvoeren van de nodige baanrenovatie en het verduurzamen van het complex. Medio 2017 heeft de vereniging besloten om 72 zonnepanelen te plaatsen op het dak van het clubhuis. Ook wordt alle baanverlichting vervangen door ledverlichting. Naar verwachting wordt in het voorjaar gestart met de aanleg van de padelbanen. 


Zoeken maar

Dossier Algemene Reserve

Dossier Badstrand Rockanje

Dossier Dorpsvisie

Dossier Energietransitie

Dossier Glasvezel

Dossier Herindeling Voorne

Dossier Overlast

Dossier Recreatie & Toerisme

Dossier Sport en Accommodaties

Dossier Verkeersveiligheid

Dossier WMO

Dossier Wonen

Verslag Raad & commissie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vanorselen.nl/