Daan van Orselen
Menu
Post Image
Fontgrootte: +

Forcial extra krediet waterveld, Commissie IZ/M 9 juni 2020

Partij Westvoorne is verheugd dat er wordt ingezet op een duurzame omgeving. Enerzijds het bewust omgaan met de voorzieningen die de natuur ons geeft, het drinkwater en anderzijds de financiële business case voor de vereniging 

 9 extra krediet duurzaamheid waterveld Forcial

PW is verheugd dat er wordt ingezet op een duurzame omgeving. Enerzijds het bewust omgaan met de voorzieningen die de natuur ons geeft, het drinkwater en anderzijds de financiële business case voor de vereniging. Op de eerder aangegeven verbruikskosten tussen de 9k en 12k per jaar, zal het financiële component voor drinkwater aanzienlijk afnemen. 


We zijn blij dat de wethouder het advies van Partij Westvoorne verder heeft uitgewerkt en kans heeft gezien om het drinkwaterverbruik aanzienlijk te verminderen en daarnaast het 2e veld op orde te maken.
Met het voorstel zorgt de wethouder er voor dat de accommodatie duurzaam en toekomstvast is, voor een stabiele financiële exploitatie en betaalbare verbruikskosten zorgt en de verenigingen sportief kunnen blijven meespelen op het hoogste niveau.


Voorzitter, de wethouder laat zien dat het niet alleen bij woorden blijft maar er ook daadwerkelijk wordt doorgepakt en resultaten worden geboekt voor de verenigingen en inwoners van Westvoorne.
Partij Westvoorne ondersteunt het voorstel van de wethouder.  Zoeken maar

Dossier Algemene Reserve

Dossier Badstrand Rockanje

Dossier Dorpsvisie

Dossier Energietransitie

Dossier Glasvezel

Dossier Herindeling Voorne

Dossier Overlast

Dossier Recreatie & Toerisme

Dossier Sport en Accommodaties

Dossier Verkeersveiligheid

Dossier WMO

Dossier Wonen

Verslag Raad & commissie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vanorselen.nl/