Daan van Orselen
Menu
Post Image
Fontgrootte: +

Bouw sociale huurwoningen Hoogvlietlaan/Kolpapad Rockanje van start

In opdracht van Woonbedrijf Westvoorne wordt binnenkort begonnen met de bouw van 20 nieuwbouwwoningen aan de Hoogvlietlaan en het Kolpapad in Rockanje. 

Rockanje, 10 juni 2020

Bouw sociale huurwoningen Hoogvlietlaan/Kolpapad Rockanje van start

In opdracht van Woonbedrijf Westvoorne wordt binnenkort begonnen met de bouw van 20 nieuwbouwwoningen aan de Hoogvlietlaan en het Kolpapad in Rockanje. Het gaat om 8 eengezinswoningen en 12 boven- en benedenwoningen, die geschikt zijn voor één- en tweepersoons huishoudens. Ze voorzien in de behoefte aan sociale huurwoningen voor verschillende doelgroepen in Westvoorne.

De woningen worden bijzonder energiezuinig en niet aangesloten op het gasnet. Onder andere een warmtepomp en zonnepanelen voorzien de woningen van energie. De boven- en benedenwoningen hebben een ruim balkon of een terras en iedere woning beschikt over een eigen berging op de begane grond.

In de week van 15 juni wordt begonnen met de voorbereidende werkzaamheden, waaronder het doen van bronboringen voor de warmtepomp. Daarna vinden grondwerkzaamheden plaats en worden palen in de grond geslagen. Naar verwachting worden de woningen medio 2021opgeleverd en zijn ze klaar voor de verhuur. Dit is iets later dan verwacht. 


Zoeken maar

Dossier Algemene Reserve

Dossier Badstrand Rockanje

Dossier Dorpsvisie

Dossier Energietransitie

Dossier Glasvezel

Dossier Herindeling Voorne

Dossier Overlast

Dossier Recreatie & Toerisme

Dossier Sport en Accommodaties

Dossier Verkeersveiligheid

Dossier WMO

Dossier Wonen

Verslag Raad & commissie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vanorselen.nl/