MRT
12

Met de collega's op bezoek bij de Tiende Penning, de openbare basisschool in Vierpolders. De vrijwilligers hebben het schoolplein omgetoverd tot een groene oase waar ik een bloembol (of twee) heb mogen planten.We werden heel hartelijk onthaald met warme woorden, uitgetekend bij de ingang en heel veel blije gezichten. Igor en ikzelf mochten poseren voor de foto.

MRT
11

Niet alleen de straten worden opgeknapt, ook de haven van Brielle krijgt aandacht.
Mooi om te zien waar we naartoe gaan en wat het eindresultaat beloofd te worden. Mooi!
 

MRT
11

Op bezoek bij de muziekvereniging Voorne en Putten. Wat een leuke vereniging voor ieder hart wat sneller klopt met muziek.

https://www.facebook.com/.../Muziekveren.../100063160333773/

Op de foto met Janneke en Igor, gewoon omdat het kan. De echte kanjers zijn natuurlijk de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken! 

MRT
11

Vandaag was ik op bezoek bij Soft- en Honkbalvereniging Hellevoet Athletics, waar vrijwilligers softbal (en honkbal) toegankelijk maken voor mensen van alle leeftijden. 

Aanrader om eens te gaan kijken, mee te doen met een proefles of begin gewoon met spelen! #NLdoet #Softbal #Honkbal https://www.hsvathletics.nl/ 

MRT
11

Op bezoek in de Sint-Catherijnekerk om kennis te maken met de vrienden van de Sint-Catharijnekerk en alvast een voorproefje mogen zien en horen van de muzikale presentatie die vanavond in de kerk om 20u00 zal plaatsvinden. 

Er zijn nog kaartjes beschikbaar! Ervaar de grootsheid van de Sint-Catherijnekerk in Brielle, een opmerkelijk monument van geschiedenis en cultuur. 

Bezoek https://vriendencatharijne.nl/ voor meer informatie en word lid van de vereniging om dit prachtige culturele monument te helpen behouden. 

MRT
11

Op bezoek in de vlindertuin, die met het prachtige weer van vandaag, een voorzichtige start maakt om te gaan bloeien. De Vlindertuin is een stukje natuur midden in de Bloemen- en Plantenwijk in Hellevoetsluis met als doel een open tuin te creëren waar iedereen van kan genieten. Hoe mooi is dat! Wilt u helpen? U bent van harte welkom.


https://fijnjetezien.nl/pagina/vlindertuin-hellevoetsluis 

MRT
04

Vandaag op kennismakingsbezoek bij VV Brielle met een leuke pot voetbal. Een mooie manier van kennismaken! 

FEB
26

Vandaag mocht ik de prijzen uitreiken bij rijvereniging Stinger in Hellevoetsluis. Hoe leuk is dat! 

FEB
05

Prijsuitreiking bij de Strandrace in Rockanje, wat leuk om te doen.

Hoewel de stralende foto anders doet vermoeden stond er een stevige bries die dag waar deze heren maar ook de dames tegen in fietsten.

JAN
17

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Brielle werden de 3 ketens gepresenteerd zoals die in gebruik waren in de voormalige gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. Een mooi stukje geschiedenis.